Öland igen 

17 augusti 2015

Den här helgen rullade Leffe till Öland med hela familjen. När alla andra valde att tävla två dagar i Frövi kände jag att en dag på Öland var lite mer lagom. Jag kan inte sticka under stolen med att agilityn i år har varit jobbigare än vanligt och det beror på barnen. Trots att Axel är en klippa som ställer upp i alla lägen och gör sitt bästa för att jag ska kunna tävla så blir det inte detsamma när barnen är så här små och ganska krävande. Det blir ungefär 5% fokus på agility under en tävlingshelg, och resterande tid går åt till att styra med allt det praktiska som rör familjen. Därför passar det bättre med lite mindre tävlingar och lite mer barnanpassade aktiviteter just nu.

Den här gången bodde vi på Klinta camping och det var ju en hit! Fantastiskt läge nära havet som passade både barn och hundar. Förmiddagen spenderades på strandpromenaden och på hundbadstranden där både barn och hundar kunde plaska fritt. På eftermiddagen åkte vi till Ormöga kamelranch för att klappa kameler och andra djur. En tur på kamelryggen och på traktorflaket blev det också.   

     
 Avslutningsvis blev det en favorit i repris när vi besökte ”Grisen och lammet”.  

 
Idag har jag tävlat. Fyra lopp med Onnie. Alla riktigt bra men bara en nolla som slutade med en andraplats. Sååå frustrerande! Efter tredje loppet var jag nästan gråtfärdig. Hon går så fint men sen är det något som händer i vart enda lopp, en rivning, ett hinder hon inte ser eller liknande. Vet inte hur många sådana nästan-lopp vi gjort nu senaste tiden. Visst är jag nöjd över att känslan finns där men tillslut räcker inte det heller, då vill man bara nolla!!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: