Back again

08 mars 2013

Nästan en vecka tog det innan febern gav upp. Riktigt frisk är jag inte, men tillräckligt för att jag skulle orka pallra mig till jobbet idag. Och tur det för i helgen ska det jobbas. Det är inte ofta det händer men en gång per termin är det helgträff för distanskurserna och då gäller det att vara frisk!

Dessutom ska det ju tävlas lite också. Rosettjakten del 3 går imorgon och jag hade turen att få efteranmäla Ed. Lydia får springa första loppet och förhoppningsvis hinner jag med det andra själv. Ridhuset ligger bara 2 min från föreläsninssalen så jag tror nog det ska gå! Fast tränat har vi ju inte gjort på jättelänge och frågan är om jag egentligen orkar springa. Men det blir en rolig avslutning på kvällen!

Hundarna och jag har en liten dipp i vår relation just nu. Jag tror att det mest beror på att jag varit sjuk och helt enkelt inte umgåtts med dom särskilt mycket. Axel har tagit alla promenaderna medan jag legat utslagen på soffan. Onnie har koppelvilat typ tre veckor nu och är allmänt ganska jobbig, sådär som hon blir. Pixel gör mest ont att umgås med nu då han helt oförsiktigt röjer fram i sin tratt. Uttråkad är han också och på promenaderna är det fortfarande koppel som gäller vilket betyder att han roar sig själv med att käka bajs, dra i kopplet och trassla in sig. Ed har sedan en tid tillbaka fastnat i en dålig loop efter middagsmaten som innebär att han blir väldigt pilsk och tar ut detta på stackars Pixel som inte fattar något. Varje kväll samma sak och det slutar alltid med att man måste säga år honom på skarpen. Allt sammantaget gör att jag blir ruskigt irriterad och relationen där efter.

Nästa vecka ska bli en bättre vecka! Då ska Pixels stygn bort och vi kan fortsätta där vi var. Ed ska få träna agilitygrunder och Onnie i alla fall göra lite godissök. Familjeterapi helt enkelt 😉

Ett svar till “Back again”

  1. Emma said

    Haha jag känner igen det där med att han kan bli pilsk efter middagen.. Han hade en ganska lång period då han alltid ville jucka på mig efter att han ätit på kvällen. Slutade inte förrän jag röt ifrån. Han är knäpp den där Edsoni! 😉

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: