Sträckning

27 juni 2012

Igår kände jag igenom Onnie ordentligt och upptäckte att hon ömmade i ryggen. Ringde bums till Norsholm och hade turen att få en tid hos Marie nu på morgonen. Marie trodde att Onnie fått en sträckning ungefär mitt på ryggen på vänster sida och ska behandlas med streching och ultraljud i en vecka ungefär. Om två veckor bör hon vara återställd om det inte är något annat som spökar.

Precis som jag trott så är skadan ny och har väl antagligen inträffat när hon röjt runt med valpen i trädgården. Och jag misstänker att den tidigare slöheten som hon uppvisade redan för någon månad sedan berodde på fästninghalsbandet. Men för att vara på den säkra sidan tar vi blodprov imorgon som planerat.

Det positiva är att det inte är någon allvarlig skada och att hon ska röra på sig men kontrollerat. Med andra ord vanliga promenader fast i koppel. Så hon kommer inte att tappa muskler och kan därmed, förhoppningsvis, tävla så snart hon är frisk igen!

Det här har nu gjort att vi på allvar börjat fundera på en hundgård där hundarna kan ligga och slappa på dagarna men inte har möjlighet att röja runt helt okontrollerat som nu. Jag vill ju att dom ska kunna få vara ute så mycket som möjligt när vi nu bor på landet, men jag vill inte ha fler skadade hundar pga av det! Vi behöver ändå fixa en hundgård tills dess att vi båda jobbar hela dagarna så det är väl lika bra.

2 svar till “Sträckning”

  1. Frida said

    Ja hundgård är inte fel =) Hoppas vi kan ses snart! Kram

  2. Lina said

    Vi har endel 2meters gunnebostängsel till överkomligt pris 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: