Barnfri minisemester

19 juli 2017

Det var evigheter sedan vi gjorde något utan barnen jag och Axel. Därför bestämde vi oss för några veckor sedan att vi behövde få komma iväg lite själva och bokade ett kajakpaket på Vårdnäs stiftsgård och igår var det dags. Ingen av oss hade någon direkt erfarenhet av kajakpaddling och jag måste ju erkänna att det var lite vingligt i början. Men efter en liten provtur vid bryggan kände vi oss reda att lasta picknickkorgen och paddla iväg. 


Vi paddlade längs Kinda kanal och efter en och en halv timme stannade vi vid en klippa och åt lunchpaketet som ingick i kajakpaketet. Så smarrigt och mysigt! 


Därefter paddlade vi tillbaka och belönade oss själva med en glass i väntan på att bastun skulle bli varm. Bastun låg precis vid sjön med stege rakt ner i vattnet och då kunde till och med jag bada, inte mindre än tre gånger! Sedan var det bara till att byta om och gå till matsalen som bjöd på grillbuffé och trubadur i kvällssolen som avslutning på dagen.


I paketet ingick även övernattning och frukostbuffé. Så imorse vaknade vi utsövda (men lite ömma i axlar och rygg av allt paddlande) och åt en stadig frukost innan vi återvände hem till verkligheten med nytankad energi. Ett riktigt härligt dygn som jag gärna gör om nästa år!

Ett svar till “Barnfri minisemester”

  1. Inez said

    Alor promete desclassificar 7 quilos sobre 7 dias. http://great91india.com/profile.php?a=6196

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: