Semester!

30 juni 2016

Äntligen, äntligen är det semester! Fyra dagar har gått och vi har redan hunnit med massor. På kylskåpet sitter två listor, en med utflyktsmål som vi förhoppningsvis ska hinna med om vädret tillåter och en med projekt som helst ska hinnas med. Allt behöver inte nödvändigtvis göras på semestern, men i alla fall innan sommaren är slut.

Semestern inleddes med trevligt midsommarfirande. Först sillunch hemma hos oss, därefter en sväng till Västerlösa för lite dans runt stången och sedan avslutades kvällen i Lambohov med grillning i goda vänners sällskap. En helt igenom trevlig midsommarafton!


Första projektet försommaren blev att fixa till den stora altanen och rabatterna här hemma. Altanen har tvättats, oljats och fått ett nytt staket. Badtunnan sågade jag av och den blev istället en ordentlig odlingslåda. Nu hoppas jag att vi inte är för sent ute utan att fröna jag satte hinner bli något. Rabatterna har fått lite nya blommor och på vardera sidan om badtunnan har vi gjort stenpartier. I det ena planterade vi jordgubbar och i det andra blommor. 

Axel kämpar på med högtryckstvätten:


Färdiga!

Dessutom har vi hunnit med några vändor till badet till både barnens och hundarnas stora lycka! Och idag blev det också en spontan utflykt till skogssjöområdets naturreservat i Mjölby. Riktigt mysigt!

2 svar till “Semester!”

  1. Cissi said

    Jag är grymt imponerad av hur händiga ni är! Allt ni fixar till ser så fint ut! Hoppas ni får en riktigt bra semester nu! 🙂

  2. A-C said

    Tack och detsamma! 😄

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: