Disputation och nationalhoppet

10 juni 2016

Som vanligt är jag lite sen med uppdateringarna här men jag måste ändå blogga lite om förra helgen för den var så fantastiskt rolig på alla sätt!

I fredags disputerade min kära föredetta kontors-roomie och kollega Mia. Jag hade tagit ledigt från jobbet för att kunna vara med hela dagen. Och på kvällen var det fest. Det var helt fantastiskt roligt att få träffa alla gamla kollegor och vänner igen och känna sig som hemma! Det var så skoj att jag överträffade mig själv och inte fören vid klockan 1 på natten styrde jag cargo bike:en hem mot slätten. Fyrtio minuter tog det förresten att cykla hem, inte alls farligt måste jag säga.

Lördagen blev en pysseldag här hemma som ägnades åt att bygga ut hönsgården. Så nu har hönorna dubbelt så mycket yta att röra sig på utomhus, vilket kommer att behövas om alla äggen kläcks.

I söndags blev jag och Pixel upplockade av Lydia med flock tidigt, tidigt. Vi åkte till Rångedala för två heldagar agility med tillhörande tältsovning. Resultatmässigt var det en konstig helg som började okej, dippade i en total självförtroendekris med tillhörande slalomtrassel för Pixels del, men som ändå slutade lyckligt med ett nollat lopp och en andraplats. Vad som hände där på mitten var väldigt märkligt och frustrerade men tvingade fram en ny taktik hos mig, som går ut på att oavsett fel bara springa på som att inget har hänt, och som verkar funka bra på Pixel.


Natten mellan söndagen och måndagen spenderades, som jag tidigare nämnde, i tält. Och jag sov som en gud! Vaknade utsövd klockan 8 av nationalsången 😝


En helt fantastisk agilityhelg på alla sätt!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: