Dipp i flocken

16 oktober 2015

Onnies tå fortsätter att strula. Det är troligtvis mitt fel som satte igång henne lite för fort. Problemet ligger mycket i att jag varit själv hemma och då är det svårt att få ihop vardagen och samtidigt särbehandla en skadad hund. Jag har bland annat låtit Onnie gå själv i trädgården utan koppel vilket hon uppenbarligen inte är så bra på att hantera. Tårna började ömma igen och nu har jag satt in ytterligare en kur rimadyl. Tyvärr är hon ju som en tickande bomb nu efter ett antal tråkiga veckor i koppel och det är allt annat än lätt att hålla henne lugn och stilla, men vi försöker så gott vi kan.

Igår blev vi också tvungna att åka en sväng till veterinären med Ed som fått problem med kisseriet igen. Svårt att kissa och blod i urinen. Urinvägsifektion blev diagnosen så nu går även han på rimadyl samt antibiotika. Suck! 

Tänk så snabbt det kan gå från hela, friska hundar till 2/3 sjukskriven flock. Själv har jag helt tappat det här med hunderiet just nu som en följd av allt. Men å andra sidan så blev ju detta vår vintervila, så att träningssuget inte riktigt finns där är väl inte hela världen. Att Ed kommer piggna till inom en vecka är väl rätt säkert, men Onnies tår verkar tyvärr vara en seglivad historia. Bläää….

Ett svar till “Dipp i flocken”

  1. Lydia said

    Verkligen blääää. Kom igen nu Onnie. Bli hel!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: