Frustration, finbesök, första advent och ääääntligen färdig!

30 november 2014

Först av allt. Jag hatar kontaktfält just nu! Vi har ju kämpat på i typ 3 månader jag och Pixel, och jag har nog tyckt att det ändå började gå framåt. Men så höjde jag balansen lite, han blev osäker eftersom den blev lite instabil och vips är allt vi har tränat som bortblåst. Det ända som finns i hans hjärna då är två av, två på. Det beteendet verkar däremot sitta i ryggmärgen för det är alltid där vi hamnar. På så sätt har jag ju i alla fall lyckats med träningen 😛 Nu testar vi lite annat ett tag medan jag funderar på hur vi ska gå vidare.

I veckan har vi haft Lyra boende hos oss medan mattarna roat sig i Lissabon. Hon är ju för himla söt! Och våra hundar framstår ju som så riktigt vuxna och mogna i hennes sällskap 😛

Idag är det ju också första advent. Det var länge sedan jag riktigt brydde mig men i år är huset färdigt och Tilde så pass stor att hon förstår och gärna hjälper till, och då är det så mycket roligare!

IMG_5181.JPG

Det som gör det extra roligt är såklart också att jag äntligen är färdig med avhandlingen! I fredags skickade jag in den till tryckeriet det sista jag gjorde innan jag gick hem. Overkligt och fantastiskt skönt! Det är såklart en hel del jobb kvar, men den tyngsta biten är avklarad!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: