Vårgårda

16 november 2014

Vi har tävlat igen. Det gick hyfsat bra, men inte tillräckligt bra om man säger så. Känslan finns där, Onnie går kalasbra men det vill sig inte riktigt hela vägen. Antingen (och oftast) är det jag som tabbar mig, eller så gör Onnie något konstigt. Eller, egentligen är det nog faktiskt bara jag som tabbar mig 😛 Vi har en formsvacka. Det är bara att konstatera.

Ändå är jag inte missnöjd. Det här var Onnies första riktiga tävling i hall och på fullhöjd. Hon har fixat båda delarna galant. Och vi har haft jätteroligt, verkligen! Men jag kan inte låta bli att fundera på varför jag inte är missnöjd? Det kanske låter konstigt, men egentligen tror jag att jag i vanliga fall skulle ha varit missnöjd. Efter en liten analys har jag kommit fram till att just nu är det en period i mitt liv när agility inte är viktigast. Det här med att skriva avhandling och avsluta sin doktorandperiod tar verkligen upp all mental verksamhet. Varenda vecka är ett delmål som ska uppfyllas och nu är det verkligen slutspurt. Om två veckor ska allt vara klart. Helgens tävling var ett väldigt trevligt avbrott i vardagen, men just nu är inte agility mer än så för mig. Det kommer såklart att ändras. 😉 Men just nu får det lov att vara så.

Ett svar till “Vårgårda”

  1. Cissi said

    Visst är det skönt att känna ibland att agility inte är allt i livet! Det har jag också känt nu, och insett att det är ok.
    Tack för peppen angående att jag tvekade om att köra Tetleys lopp, det var du som fick mig att inse att jag ville stanna kvar och springa och faktiskt gjorde det också. Jag anmälde mig för att jag ville tävla, varför hade jag då bråttom hem? Loppet gick inget bra men vi lärde oss saker och jag är nöjd att jag stannade.
    Synd att det inte räckte ända fram med Onnie, men ni är grymma! och man får ha perioder utan topp-prestationer också!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: