Slitigt

07 juni 2014

Jag hade aldrig kunnat föreställa mig att det skulle vara såhär slitigt att ha två barn! Fysiskt jobbigt liksom. Efter fyra månader av dåliga nätter har nacken gett upp. Den som var riktigt bra länge efter all sjukgymnastik. Nu spelar det ingen roll vad jag gör, varje morgon har nacken låst sig och jag kan knappt vrida huvudet åt sidan. Detta ger i sin tur lock i öronen och tinitus som tjuter.

Emil har växt och det märks i ryggen. Att ständigt kånka runt på sex kilo bebis varvar med femton kilo tvååring sätter sina spår. Och hur ergonomisk den där bärselen än är så är det tungt att försöka cykla med den och Tilde på samma gång över gärdena här ute. Och väljer jag vagnen som alternativ istället så är det forfarande drygt tjugo kilo barn plus nästan lika tung vagn som ska knuffas runt. Det är liksom jobbigt! Vardagen är en fysisk kamp och om man då aldrig får sova ordentligt känner man sig mer död än levande på morgonen. Och som en liten bonus så är det alldeles perfekta förutsättningar för en liten förkylning att gro…

Min högsta önskan just nu är ett tyst, mörkt rum där jag kan få sova ostört en heeel natt!!!

Ett svar till “Slitigt”

  1. Lena said

    Vi har en jättestor tjänst att återgälda för att ni haft hand om ytterligare ett barn. Det är bara att säga till så gör vi det mer än gärna!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: