Veckan som gick

03 juni 2014

Min mamma har varit här senaste veckan. Det börjar ärligt talat att bli lite tråkigt att gå här hemma själv hela dagarna och då är det trevligt med lite sällskap. Tilde tycker det är speciellt trevligt att ha mormor på besök och har varenda morgon sprungit ner till mormor och krupit ner hos henne i sängen. Jag är så himla glad att barnen har alla sina mor- och farföräldrar kvar eftersom jag själv aldrig hann lära känna någon av mina.

Vi tävlade i helgen igen i Söderköping. Det var helt klart årets hittills roligaste tävling eftersom vi var ett stort gäng från klubben där och det var väldigt socialt och trevligt! Precis vad jag behövde!

Pixel var först ut på en ovanligt klurig hoppbana för att vara klass 1. Överlag gick han jättefint men såg en tunnelingång som han inte skulle ta när jag bromsade in för ett oplanerat bakombyte. Han är ju svag för tunnlar och suger lätt inåt i banan har jag märkt och bakombyten är fortfarande inte vår starka sida, så det hela var väl inte helt oväntat. Något vi måste träna mer på. Men känslan var fin och vi känns mer samspelta för varje lopp nu tycker jag.

Agilityklassen var mer en typisk klass ett bana. Förutom att jag störde honom så att han slog i däcket så var loppet alldeles felfritt. Det räckte till vinst och vips så har lillkillen två pinnar i agilityklass. Roligt och oväntat!

Onnies agilitybana gillade jag aldrig riktigt. Men som vanligt gjorde hon sitt allra bästa. Och som vanligt fick vi en femma på ett litet futtigt fel vilket annars hade räckt till vinst. Nu kom vi tvåa och jag fick ytterligare ett lopp att gräma mig över. Egentligen vet jag inte ens riktigt vad som gick fel. Hur jag mindes loppet stämmer inte överens med hur det ser ut på filmen. Jag har bestämt mig för att bara släppa det och gå vidare. Man kanske inte måste analysera alla detaljer i vartenda lopp. Jag orkar inte ens vara bitter över den här femfels-svackan vi befinner oss i. Det kommer att släppa, det vet jag. Onnie går fantastiskt fint och vi har väldigt roligt tillsammans. Hon är hel och vi kan tävla ihop. Det är mycket värt bara det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: