Helgen som gick

12 maj 2014

Puh, vilken helg! Två dagar i rad har jag tävlat i Jönköping, Axel har jobbat, barnen har varit med släkten. Utspritt och lite rörigt men det har gått bra.

Pixel har tävlat, Onnie har tävlat, Emil har hunnit fylla 3 månader och Tilde har lärt sig sin första grammatiskt korrekta mening ”jag vill inte”. Och hon använder den ofta! Jag är kluven till om jag är stolt över mitt barns utveckling. Speciellt efter att hon imorse sa något som liknar ”dumma dig”. Jag försökte inbilla mig att hon sa ”blomma där”, det känns bättre så 😛

Pixel har i alla fall fortsatt att utvecklas. Han gasar lite mer i varje lopp, vilket är precis vad jag har hoppats på. Jag vågar trycka på honom mer också vilket ibland resulterar i något panikskrik från honom men oftast går bra. Han tappar i alla fall inte huvudet utan fortsätter att vara med mig och göra det jag ber honom om. Några småmissar blir det allt som oftast med en sådan ny och orutinerad hund, men i sista loppet slog han till med en nolla och tog sin första agilitypinne!

20140512-113250.jpg

Onnies lopp i söndags var däremot en besvikelse. I första loppet klantade jag mig och tappade henne när jag försökte ge henne en bra väg på hinder. Och i andra loppet var det faktiskt hon som strulade genom att gå ur slalom för tidigt och dra rakt över gungan. Jag vet ju att det inte kan gå bra alla gånger, men jag måste ändå erkänna att jag va rätt sur när jag lämnade tävlingen… Speciellt över min egen klantighet!

Sen var det ju Emils tremånaders dag i lördags också. Det blev väl kanske inte så mycket firande, men han växer och utvecklas massor! Numera äter han gärna på händerna, kan ligga riktigt länge och hålla upp huvudet och börjar visst fundera på det här med att vända sig till mage.

20140512-114122.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: