Födelsedag

04 april 2013

Igår var dagen då jag blev vuxen -på riktigt. Med andra ord har en dag på ”andra sidan” fortlöpt utan några större svårigheter. Att vara vuxen på riktigt känns misstänkt likadant som att vara nästan vuxen 😉

Några riktiga vuxenpoäng vi i alla fall samlat idag i samband med ett besök på kommunen för gratis bygglovskonsultation. Just nu drömmer vi om ett större kök, en riktig groventré och bergvärme. Förhoppningsvis ska detta också bli verklighet inom en hyfsat snar framtid. Men först är det en massa vuxensaker man ska lära sig. Det är nästan så man blir alldeles matt.

I övrigt flöt födelsedagen igår på och var riktigt trevlig. Jag hade inte särskilt mycket att göra på jobbet och unnade mig därför att sluta vid lunch. Axel lagade mat som vi åt i uterummet, vilket var premiär för i år.

Därefter var det dags för Onnie att göra ett återbesök hos Sven. Hon har känts så fin senaste veckan att jag hoppades på att hon skulle bli friskförklarad igår. Tyvärr blev det inte så. Sven hittade ingen smärta i ryggen men bogen gjorde fortfarande lite ont. Det var klart bättre än sist, och han tyckte vi kunde börja promenera som vanligt igen, men det kommer nog att dröja några månader till innan hon är helt bra. Några månader innebär att vi missar flera månader på tävlingssäsongen och det känns faktiskt jättetråkigt! Jag hade lite försiktigt börjat hoppas att vi skulle kunna tävla i maj, men det kan jag alltså glömma.

Dagen slutade ändå bra med kladdkaka i soffan med Axel och hundarna. Att fylla 30 är inte så tokigt trots allt! 😀

20130404-191315.jpg

2 svar till “Födelsedag”

  1. Karin said

    Grattis på födelsedagen! 🙂 Tråkigt att Onnie inte är helt 100 än, men snart är ni tillbaka helt. Å vem behöver flera månader av tävlande när man slår till med dubbelvinst?

  2. Grattis i efterskott! Tråkigt att Onnie inte är bra än, men vi håller tummar och tassar för att tillfrisknandet fortsätter i rask takt!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: