Va sa du?!

04 november 2012

Jag sitter vid datorn i vardagsrummet. Tilde som är med mig i rummet har som vanligt lyckats stänga grinden och kommer inte ut.

Tilde: -mamma!

Jag: tänker att jag måste hört fel, hon kan ju liksom inte prata än! Går dit och öppnar grinden.

Tilde: -tack, tack!

Tror fortfarande att jag hörde fel men det lät verkligen som att hon pratade!! Ska bli spännande att höra om det ploppar upp fler ord snart eller om det bara råkade komma och låta precis som att hon pratade.

Imorgon är en stor dag för då börjar Tildis på dagis. En timme ska vi vara där hela familjen imorgon. Det ska bli roligt att se vad hon tycker!

Själv börjar jag officiellt jobba imorgon. Jag har ju jobbat en hel del senaste månaden ändå men imorgon slutar min mammaledighet. Det däremot känns inte alls särskilt stort, tack o lov! Att börja jobba känns inte alls dumt utan ska bli riktigt roligt! Tänk att man alltid är redo för saker när det väl blir dags, trots all ångest innan. Sen kan det ju också ha att göra med att jag inte kommer vara särskilt mycket på jobbet närmsta två veckorna då Tilde går på inskolning. Men sen är det vardag igen!

Måste bara avsluta med att visa vad Tildis kan nu! Vi har tränat inför dagisstarten. Hon fixar inte att sätta på maten på gaffeln än, men äta med den kan hon:

20121104-115918.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: