Kvällspromenad och vardagshjälte

04 september 2012

Idag kom resultatet av min tradera-shopping i form av två paket. Självklart var vi tvungna att prova allt och det mesta satt riktigt bra även om det fanns lite att växa i på vissa håll. Tilde var måttligt imponerad av kläderna, men dom nya silverfärgade skorna var fina och vi har redan hunnit med att provgå dom på kvällens promenad!

20120904-192234.jpg

20120904-192246.jpg

20120904-192258.jpg

20120904-192311.jpg

20120904-192324.jpg

Och sen har jag också funnit en ny hjälte i vardagen och det är sjukgymnast Sofie! Jag har ju haft problem med min nacke sedan 2006 då jag i en mycket oergonomisk ställning observerade kycklingar i två veckors tid under mitt exjobb. Den taskiga arbetsställningen gav mig en ordentlig nackspärr och efter det har inte nacken blivit sig själv igen. Jag har haft i princip konstant ont sedan det här hände. Har träffat både läkare, sjukgymnast, massör och napprapat utan att egentligen få någon direkt hjälp eller diagnos. Inte konstigt att man lägger ner tillslut… Men nu senaste året har det blivit värre med illamående, yrsel och huvudvärk och det håller liksom inte. Så då bokade jag lite uppgivet in mig på en tid och hade turen att få träffa Sofie!

Äntligen har jag fått reda på vad felet är och även en plan för rehabilitering vilket är en övning som ska göras varannan timme. Lite körigt att komma ihåg det men så värt det! Jag kan redan idag känna mig lite bättre och enlig Sofie så ska jag kunna bli helt återställd även om det kanske tar lite tid. Fattar ni! HELT återställd!!! 😀

2 svar till “Kvällspromenad och vardagshjälte”

  1. Hedvig said

    Sjukgymnastik är fantastiskt!! Heja heja!!

  2. Karin said

    Underbart! Synd bara att du inte fick den hjälpen för SEX år sedan. Helt sjukt egentligen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: