Livet som gräsänka

24 april 2012

Axel är på praktik i Västerås från och med i måndags vilket betyder att jag är hemma själv med barn, hundar och hus. Jag skulle ju ljuga om jag säger att det är lugnt, men det går faktiskt riktigt bra. Över förväntan till och med. Jag har ju våndats lite över det här men det ska nog ordna sig.

Vi gick ut hårt med att både jobba, träna och kursa igår. Med lite planering så funkar allt. Men jag har också tur som har en sån snäll och medgörlig dotter som accepterar att släpas runt överallt. Agilitykursen löste vi genom att hon fick sitta i bärselen på min rygg. Sen har vi också turen att ha fått en alldeles underbar valp. Han är i princip rumsren och otroligt duktig på att koppla av och gå och lägga sig. Allt det här sammantaget gör att det faktiskt fungerar.

Men jag längtar till helgen när Axel kommer hem igen. Barn och hundar i all ära men lite vuxet sällskap är bra trevligt. Dessutom saknar vi allihopa våran pappa/husse/älskling!!!!

20120424-223007.jpg

20120424-223017.jpg

Ett svar till “Livet som gräsänka”

  1. Louise said

    Ja det är galet hur snälla valparna verkar vara. Kite är med helt otroligt snäll, sover hela nätterna, säger till när hon behöver gå ut och sover när hon är trött. Skönt !

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: