Jag tror vi har hittat känslan!

12 juni 2011

I helgen var det dags för tävling igen. Vi tävlade faktiskt förra helgen också, men det kom aldrig med i bloggen. Redan förra helgens lopp i Växjö kändes riktigt, riktigt bra. Som att vi verkligen har börjat känna varandra på banan och förstå varandra i olika situationer. Eddan visade åter igen vilken läraktig hund han var och hur duktig han börjar bli på att läsa linjer, tyvärr lite för bra då…

Igår var vi i Frövi och där kändes det som att det verkligen lossnade. I båda loppen hade jag den där härliga flytiga känslan. Den känslan då man känner att hunden verkligen är med en och man kan göra vad som helst och det funkar. Då det känns som att allt går ganska långsamt och man hinner tänka och ligga steget före hela tiden. Så kändes det igår! Och det resulterade i vinst i hoppklassen och våran andra pinne och en ynka rivning i ett annars kanonlopp i agilityklassen! Rivningen kom vid ett tajt bakombyte, något som vi inte hunnit träna på än, så det kändes helt okej. Han är inte supersnabb Eddan och kommer troligtvis aldrig bli så där galet border collie-snabb, men jag tror han kan bli riktigt, riktigt säker och det är nog så mycket värt! Dessutom tror jag nog att han har lite till att ge fart mässigt om han bara får lite rutin.

Fina fina Eddan, jag är så himla glad att han blev min!!!!

Filmer från helgens lopp:

4 svar till “Jag tror vi har hittat känslan!”

 1. Det ser så säkert ut! Kul att det känns som att ni hittat flytet ute på tävlingsbanan! Ett stort grattis till vinsten!

 2. Emma said

  Tårarna rinner på mig som vanligt, STORT grattis till vinst och pinne nr 2!!
  Fina fina Eddan, jag är SÅ glad att han blev DIN!

 3. Hedvig said

  Jag har pris till er! En fin rosett och en leksak. Vill du ha? 😛

 4. A-C said

  Ja tack! Du kan väl ta med dem nästa gång vi ses?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: